Actualitat

Al gener, Vero Cendoya es farà càrrec de les classes de manteniment per a professionals

05/12/2017

Del 9 de gener al 27 de febrer de 2018 les classes de manteniment per a professionals que organitza l’APdC i La Caldera aniran a càrrec de la ballarina i coreògrafa Vero Cendoya.

Seran a La Caldera Les Corts (C/ d’Eugeni d’Ors, 12, Barcelona), els dimarts i els dijous de 9:30h a 11h.

Preus
Val de 5 classes: 25€ per socis i sòcies de l’APdC i 45€ pels no associats.
Classes soltes: 6€ per socis i sòcies de l’APdC i 10€ pels no associats.

Contingut de la classe
La classe s’iniciarà amb un petit escalfament  dinàmic que ens introduirà al treball de la improvisació com a experiència directa a l’escenari, així com a eina d’investigació i generador de material coreogràfic. Treballarem la composició inmediata tant en grup com indivualment.
Es proposaran  pautes  que condueixin les improvisacións i que serveixin d’esquelet i de guia de les mateixes. Pautes relacionades amb l’espai, les dinamiques, el punt de vista, o la paraula, ric generador de moviment, ja sigui en el seu so, com en l’imaginari contingut en ella. La traducció física de la paraula serà un motor important de les nostres seqüències de moviment. També tocarem petites variacions de release que ens ajudin a finalitzar la classe en un to alt i actiu.

Vero Cendoya
Nascuda a Barcelona, ​​1976, combina la seva carrera com a intèrpret, pintora i coreògrafa.
Com a intèrpret ha treballat amb directors com Olga Cobos i Peter Mika, Alexis Eupierre, Sol Picó, Mar Gómez, Hans Werner Klohe, Inbal Pinto, i els directors de teatre Andres Lima i Saraa Turunen entre molts d’altres.

Actualment està dirigint La partida, espectacle guanyador del PREMI DE LA CRÍTICA 2015 i del PREMI MORITZ 2015 i finalista de 2 PREMIS MAX.

És també assistent de direcció de companyies com Sol Picó i Senza Tempo.

És assessora de moviment i coreògrafa de l’espectacle DJT de Blanca Portillo i del seu pròxim espectacle El Angel Exterminador, que s’estrenarà al Teatro Español el gener 2018.

I des de fa 6 anys lidera, al costat de Ramón Giné, Marta Perez i Anna Barrachina, el projecte de dansa / teatre per a gent amb discapacitat mental JUNEDA INCURSIÓ SOCIAL.

Des de 2011 dirigeix ​​el centre de creació LA PALOMERA, a Barcelona.

Té publicats 4 llibres infantils com il·lustradora, amb l’actriu Mamen Duch i el periodista Carles Capdevila.