Actualitat

Akram Khan obrirà el IX Festival MuDanzas de Cartagena 

22/03/2010

El coreògraf londinenc Akram Khan obrirà el 8 abril la novena edició del Festival MuDanzas de Cartagena. Una edició que s’estendrà fins al 17 d’abril i que comptarà amb actuacions al carrer i al Teatro Circo.

El muntatge d’inauguració, Bahok –paraula bengalí que significa portadores-, es desenvoluparà en un hipotètic aeroport  com entorn per a explicar la metàfora del no lloc, com espai pròpiament contemporani de confluència anònima.

Janet Rühl amb Kontakmetamorphose, AcquaAlta amb Agitaciones Coreográficas; Otra Danza amb Soy lo que fuimos, Rea Danza amb dansa aèria i Mariantonia Oliver, són la resta de formacions convidades al festival que s’ocuparan de les funcions en escenaris de carrer com la Muralla del Mar.

A més, hi haurà tallers per a nens i actuacions específiques per al públic infantil com Nubes de la companyia Aracaladanza, un espectacle basat en l’obra del pintor belga Rene Magritte.

També es mantindrà el programa de dansa als instituts a càrrec del grup Dani Pannullo Danceteatre. La companyia mostrarà als adolescents un espectacle de hip-hop i també serà l’encarregada de clausurar al Teatro Circo el festival de dansa contemporània amb la seva obra  Desordances 5.

Més informació: www.festivalmudanzas.com/
Consultar el programa: www.festivalmudanzas.com/2010/Programa2010.pdf