Actualitat

L’Ajuntament de Barcelona obre noves subvencions per projectes culturals

29/12/2020

Els projectes presentats s’hauran de realitzar entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2021 i el termini per presentar les sol·licituds d’admissió serà entre el 7 i el 27 de gener del 2021

L’Ajuntament de Barcelona obrirà, del 7 al 27 de gener, la Convocatòria general de subvencions per a l’any 2021, concretament per a la concessió de subvencions per projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat. En el cas del dels projectes culturals, les subvencions es distribuiran en una vintena de programes, dins els àmbits A. CULTURA i C. EDUCACIÓ I CULTURA. Tots aquests projectes s’hauran d’iniciar i finalitzar dins l’any objecte de la convocatòria, és a dir, entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2021, i han de complir els requisits establerts en la convocatòria.

Termini i presentació de sol·licituds

El tràmit de sol·licitud es podrà dur a terme entre el dijous 7 de gener i el dimecres 27 de gener de 2021, ambdós dies inclosos.

El text de la convocatòria el podeu descarregar a través d’aquest enllaç.

Podeu accedir a tota la informació i la documentació vinculada a la convocatòria al següent enllaç:

https://ajuntament.barcelona.cat/ca/informacio-administrativa/subvencions

El tràmit telemàtic estarà operatiu a partir del dia 7 de gener.

Sessions informatives virtuals

Com cada any, l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) oferirà tres sessions informatives, en les quals s’informarà de les principals novetats de la convocatòria 2021 i es donaran indicacions relatives a com completar els formularis, a la documentació necessària i altres detalls.

No es tractaran específicament temes d’obtenció del certificat digital o de tramitació telemàtica, si bé es donarà una orientació genèrica i es pot resoldre puntualment algun dubte.

Per assistir a aquestes sessions virtuals cal efectuar la inscripció prèvia en aquest enllaç.

Les sessions programades se celebraran els dies següents:

Dijous, 7 de gener, a les 12 h (límit d’inscripció: 4 de gener a les 23:59 h)

Dilluns, 11 de gener, a les 18:30 h (límit d’inscripció: 7 de gener a les 23:59 h)

Dilluns, 18 de gener, a les 18:30 h (límit d’inscripció: 14 de gener a les 23:59 h)

Un cop feta la inscripció, es rebrà un correu de confirmació i, el dia abans de la sessió, l’enllaç per accedir a la sessió informativa virtual.

Només es podrà inscriure una persona per entitat i l’acceptació de la inscripció es farà per ordre de recepció i fins a completar l’aforament.

Més informació

Per a més informació podeu descarregar el text de la convocatòria a través d’aquest enllaç o bé contactar al correu electrònic infoicub@bcn.cat.