Actualitat

Ajuda’ns a créixer!

18/04/2024

Si portes un nou soci o sòcia a l’APdC, us regalem una quota a tots dos! És més, et regalem tantes quotes com futurs socis/es ens presentis!

Ara més que mai és el moment d’unir esforços i sumar veus per recolzar el nostre col·lectiu

Si formes part de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i penses que un amic o amiga pot estar interessada en associar-se, anima-la i en sortireu guanyant els dos! Si ens contacta de part teva, us regalem una quota a tots dos i ella només haurà d’abonar la inscripció inicial (inscripció: 12 euros per a professionals, 6 euros per a estudiants). Si tens dues amigues interessades, no t’amoïnis per haver de triar perquè totes dues tindran la primera quota gratis, i tu… dues! És més, et regalem tantes quotes com futurs socis ens presentis!

Fes saber al teu entorn tot el que podem aconseguir plegades

Gràcies a la teva aportació, l’APdC seguirà treballant per negociar amb les administracions públiques, per aconseguir unes polítiques culturals adequades. No deixarem de lluitar per aconseguir unes condicions laborals dignes, una regulació dels ensenyaments de dansa i per aixecar projectes que ajudin al reconeixement de la professió. Projectes com el Dia Internacional de la DansaBalla’m un llibreTardor en Dansa, Mediterranean Pass, Premis Dansacat o les ajudes a projectes de dansa aplicada de Carretera i Dansa

Veure totes les línies de treball de l’APdC.

Anima al teu entorn a col·laborar en fer créixer aquests projectes i recorda tots els avantatges dels quals podreu gaudir:

Accés exclusiu a la borsa de treballl (ofertes de feina, audicions, convocatòries…).

Beques de formacióclasses i entrenaments a preu molt reduït.

Assessorament legal, de projectes, de distribució i de subvencions, a més d’acompanyament psicològic per parts d’especialistes de cada àmbit.

Web de dansacat.org on podeu publicar la fitxa professional, trajectòria, imatges, vídeos… i connectar amb la resta de professionals del sector.

Descomptes: entrades per espectacles a preus reduïts, descomptes de fins a un 20% en cursos, serveis fotogràfics, serveis mèdics, fisioterapeutes, etc.

I molts avantatges més!

Consultar tots els serveis al soci

Si tens qualsevol consulta, envia’ns un e-mail a: info@dansacat.org o truca’ns al 93 268 24 73.

*Per a poder acollir-se a la promoció de soci/a és imprescindible tenir compromís de permanència de dues quotes.