Actualitat

Aerowaves al Mercat de les Flors

17/04/2015

Aquest cap de setmana,17- 19 d’abril, més de 150 programadors d’Europa assistiran al Festival SPRING FORWARDS de la xarxa europea AEROWAVES, plataforma dedicada al descobriment de nous talents de la dansa a Europa, xarxa finançada per la UE creada per descobrir els treballs més prometedors d’artistes emergents de la dansa i promoure’ls a través d’actuacions internacionals.

Spring Forward, el festival anual d’Aerowaves, se celebra cada any en una ciutat diferent. Serveix, sobretot, com a plataforma per als Aerowaves Twenty, un grup de coreògrafs emergents que cada any selecciona la xarxa a través d’una convocatòria oberta. Enguany, Aerowaves i el Mercat de les Flors treballen conjuntament per portar l’Spring Forward a diverses sales de Barcelona. En un cap de setmana farcit d’activitats, vint-i-tres companyies de dansa i artistes de disset països diferents actuaran per al públic de Barcelona.

La selecció dels espectacles, a diferència del que passa en altres plataformes europees de dansa, no depèn de la nacionalitat, sinó del mèrit artístic. L’Spring Forward d’enguany comptarà amb les actuacions de setze artistes dels Aerowaves Twenty, a més d’actuacions d’artistes locals seleccionats i artistes Aerowaves Encore.

Per conèixer tot el programa de l’Spring Forward, visiteu: http://aerowaves.org/calendar/detail/spring-forward

Més informació sobre Aerowaves