Actualitat

Nova convocatòria Aerowaves Twenty per a coreògrafs/es emergents

14/07/2022

Aerowaves obre una convocatòria amb l’objectiu de promoure la dansa a Europa a través de la promoció de coreògrafs europeus. 

Aerowaves és un hub per al descobriment de dansa a Europa que crea oportunitats de rendiment transfrontereres per a coreògrafs/es emergents. La seva xarxa comparteix recursos i coneixements. Activen les connexions entre artistes de dansa, programadors i públic a tot Europa. Estan co-finançats per Europa Creativa. 

Un dels 44 col·laboradors d’Aerowaves és el Mercat de les Flors, situat a Barcelona. Una de les artistes seleccionades en la darrera edició va ser la catalana Aina Alegre. 

En cas que sigueu seleccionats com un dels Aerowaves Twenty, la vostra feina serà promoguda per Aerowaves a través del seu lloc web durant un any per mitjà d’un perfil d’artista, amb imatges, vídeo i cobertura de premsa. Com a un dels Aerowaves Twenty, també podreu anunciar les vostres properes actuacions al calendari d’Aerowaves i ells s’encarregaran de fer-ne difusió a través de les seves xarxes socials. A més a més, podreu participar en el festival Spring Forward Festival. 

Per poder-vos presentar heu de pujar un vídeo a vimeo amb alta qualitat exposant la vostra feina, amb una explicació d’unes 100 paraules, i enviar el link amb la sol·licitud. A finals d’octubre, els candidats rebreu una resposta.