Actualitat

Adhereix-te al Pacte Laboral 2015

15/07/2015


Si tens una companyia (empresa/ associació) o ets creador/a i contractes a ballarins…

Us fem arribar el nou Pacte laboral, una proposta de mínims, totalment essencial per a garantir el reconeixement professional del sector i que necessita el vostre suport.

La comissió sindical de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya -formada per un grup de treball de ballarins i ballarines de les diferents disciplines i liderada per Xevi Dorca-  després d’haver estudiat durant més d’un any les diferents possibilitats, ha elaborat aquesta proposta de Pacte Laboral, un document que regula les relacions laborals del sector (remuneració pel que fa al període de producció i d’explotació (bolos), tipus de contractació, jornada de treball, descansos, desplaçaments, allotjament, dietes,…), consensuat amb l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya. A més a més, a quest document va estar obert a les esmenes dels socis de l’APdC (març 2015).

La vostra ADHESIÓ és clau, per això us demanem si us plau que llegiu el document i us hi adheriu AQUÍ (Data límit: 30 de setembre). L ‘adhesió significa el compromís de complir les condicions establertes en aquest pacte, i remunerar com a mínim amb les retribucions proposades.


Per a qualsevol consulta no dubteu en contactar-nos: 653 893 185653 893 185/ gestio@dansacat.org (Cèsar Compte).

Veure l’evolució i història del Pacte Laboral (2005-2015): https://www.dansacat.org/projectes/6/

Documents relacionats