Agenda

Uprooted - The Journey of Jazz Dance (VOSE) [JAZZCELONA DANCE FESTIVAL]

El 16 d'Octubre del 2022

C/Vila i Vilà, 65, Barcelona

Diumenge 16 d'Octubre - 20:00h

10€

7 €

Casa Montjuic (Antiga Sala Hiroshima)

http://www.jazzcelonadancefestival.cat/showcase

jazzcelona.dancefestival@gmail.com

635078343

El Jazzcelona Dance Festival, és un festival dedicat a potenciar la dansa jazz a la ciutat de Barcelona.

En la seva primera edició, aquest festival programa diferents esdeveniments, entre ells, un cicle d'espectacles de dansa jazz durant una jornada a la Casa Montjuic (antiga Sala Hiroshima), amb l'objectiu de posicionar la dansa jazz dins el circuit de dansa de la ciutat.

En aquest cas, aquesta mostra es tracta en la projecció del film documental: Uprooted: The Journey of Jazz Dance en Versió Orginial Subtitulada en Castellà.

Aquest film ret homenatge a un llinatge únic que inclou gegants com Bob Fosse, Jerome Robbins i Jack Cole.
Una exploració cinematogràfica d'aquesta forma d'art, retent homenatge al seu llinatge, celebrant moltes reinterpretacions i mitjançant un calidoscopi de moviment i música en ràpid moviment, inspirarà el ballarí del demà a mantenir aquesta forma d'art viva.

L'equip creatiu d'Uprooted creu que aquesta pel·lícula és essencial per al futur de la dansa, i el seu llançament ajudarà a garantir que el llegat de tantes grans figures creatives es transmeti i no es perdi. La pel·lícula obrirà els ulls i les ments de molts i engegarà una nova passió i comprensió en els altres, una cosa particularment important a la societat actual.

Un film guanyador de nombrosos premis a diferents festivals de cinema i videodansa d'arreu del món que arriba per primer cop a Espanya, de la mà del Jazzcelona Dance Festival.

Més informació: www.jazzcelonadancefestival.cat/showcase

Entrada general: 10€
Entrada APDC: 7€ (CODI: APDCSOCI22) Presentar carnet a l'entrada.

Venda d'entrades - Showcase_day SINGLE TICKETS:
https://shop.eventix.io/c49def1a-1d94-11ed-aa54-6a57c78572ab/tickets?shop_code=vrgks7wq