Agenda

The Beauty of it, a càrrec d’Àngel Duran

El 29 d'Abril del 2023

C/ de Sicília, 321, Barcelona

De 12.45 h a 13.15 h

Activitat gratuïta

The Beauty of it és una peça de dansa inspirada en els documentals dels anys cinquanta i en les teories de Carl Jung.

La proposta parla de la fragilitat de l’home i reflexiona al voltant de les màscares que es posa per ocultar la seva autèntica identitat. The Beauty of it és un estudi de l’ànima humana, un mirall on totes i tots ens podem veure reflectits.

Àngel Duran
Graduat en Dansa a SEAD (Salzburg, Àustria) i en Art i Disseny per la Universitat Autònoma de Barcelona, també s’ha format com a actor entre Madrid i Barcelona. Ha treballat per a diversos coreògrafs i companyies europees com ara Anton Lachky Company (Brussel·les), Milla Koistinen (Berlín), Stephan Herwigh (Munic) o DOT504 (Praga).

Paral·lelament, ha impartit tallers i classes per a formacions i companyies d’Europa com Seesaw Project (IT), Equilibrio Dinamico (IT), TREFFPUNKT, Stuttgart (DE), MARAMEO Berlín (DE), Ona Dance, Palamós (ES), Tersicorea, Cagliari (IT), Motion*s Studios, Berlín (DE), AREA, Barcelona (ES).

Des del 2018, Duran desenvolupa el seu projecte creatiu més personal sota Angel Duran Performing Arts. El seu treball se centra en l’exploració de la condició humana a través de la investigació del llenguatge corporal, amb una aposta clara per la nova dramatúrgia. Influenciat per la filosofia i el teatre, el treball de Duran navega per la poesia del moviment i l’expressió emocional amb l’objectiu de connectar-se amb el públic i convidar-lo al seu imaginari particular.
the beauty of it angel duran