Agenda

'Tesis Doctoral *Paranormal. Nuevo Capítulo: suficiencias y oponencias' d'Itxaso Corral Arrieta

El 01 de Decembre del 2022

Eugeni Ors 12, Barcelona (Les Corts)

19h

Activitat gratuïta

Presentació performativa i més enllà d'una Tesis Doctoral *Paranormal res oficial però molt tenaç, que es mou, per exemple, entre aquestes preguntes: pensar amb el cos, però amb això què volem dir? o l'art, d'on em surt? o les arts vives, sí, però llavors potser ens hauríem de preguntar abans què és estar vives?

En aquesta ocasió, la Tesi i l'ésser que la sostenia des de fa quatre anys, passaran per un procés d'Oponències variades i abundants que, potser, ens porten a detectar suficiències i insuficiències, però que, per descomptat, provocaran una estona apassionada de pensament en directe.

*[Quan dic Paranormal em refereixo, sobretot, a allò no compatible amb la norma de les percepcions, creences i expectatives referides a la realitat: allò que ens sorprèn. Allò que antecedeix al desig de coneixement i també ho possibilita, ens mou cap a una cosa no coneguda, allò inaudit, allò que mai abans va ser escoltat però que era allà, aliè a les limitacions de les nostres percepcions].

Oponències esperades: Óscar Dasí, Sergi Fäustino, Victòria Pérez-Royo. Si voleu oposar alguna cosa, aviseu-me. També poden aparèixer oponències inesperades.