Agenda

SILVER BALLAD

Del 13 al 15 de Gener del 2022

c./ Verdaguer i Callís 12, 08003 Barcelona, BARCELONA

20h

12€

10 €

ANTIC TEATRE

https://www.anticteatre.com

anticteatre@anticteatre.com

93 315 23 54

I si la primera persona en trepitjar la lluna hagués estat una dona? En aquesta lluna hi esteu totes convidades. Proposem un retrobament entre totes les cuerpas passades, presents i futures, un akelarre, una celebració infinita.

Silver Ballad és un viatge poètic pels cossos que ens habiten, un homenatge a les dones que ens inspiren i les ballarines que deixen rastre sobre nosaltres. És la cerca i la descoberta d'un espai de llibertat i seguretat. És la conquesta d’un oasi de pols lunar.

_

LaSúbita és un col·lectiu que neix l’any 2017 arrel de les trobades entre Laura Alcalà i Emma Riba, de la necessitat de ballar, crear i compartir juntes. D’aquesta col·laboració neix Silver Ballad el seu primer espectacle de sala de llarga durada, un homenatge a l’invisible a través d’un viatge poètic pels cossos que ens habiten, les dones que ens inspiren i les ballarines que deixen rastre en els nostres cossos. A la peça li dona la mà el projecte practicasdeloinvisible, un contenidor-laboratori de pràctiques sorgides durant el procés de creació, entés com un espai de trobada entre dones que dansen per a reflexionar sobre la invisibilitat (o allò invisible).