Agenda

Setmana de la Dansa a Gràcia

Del 22 al 29 d'Abril del 2024

Diversos espais, Barcelona

Diversos horaris

Activitat gratuïta

Diversos espais

https://ajuntament.barcelona.cat/gracia/ca/noticia/setmana-dansa-gracia-2024_1386536

lallantia@lallantia.com

Espectacles de dansa clàssica, contemporània, tradicional, jazz, urbana, exposicions, tallers, portes obertes… Durant la última setmana del mes d’abril, entitats, escoles, professionals i aficionats a la dansa oferiran una àmplia programació en el marc de la XVII Setmana de la Dansa a Gràcia, impulsada pel Districte.

Amb 77 activitats, aquest esdeveniment convertirà Gràcia en un gran escenari: 27 de les propostes programats tindran lloc a equipaments públics del territori i la resta es repartirà entre places, carrers i seus de les 22 companyies, escoles i centres de dansa participants.

El dissabte 27 d’abril, a les 12:30h a la plaça de la Sedeta, tindrà lloc la lectura del manifest del Dia Internacional de la Dansa, a càrrec de la Fundació Orfeó Català. L’acte inclourà un espectacle a càrrec de la companyia Les Passants.

La programació està pensada per fomentar la participació i la inclusió. Per això ofereix propostes d’entitats dedicades a les persones amb discapacitat, com ara acidH i ArtemisaBcn multiespai artístic, i també a la gent gran, com ara la residència de gent gran Siracusa i els espais de gent gran del Centre Cívic El Coll – La Bruguera i el Centre de Cultura Popular La Violeta de Gràcia.

La Setmana de la Dansa també vol portar aquesta expressió artística més enllà del seu entorn habitual i, així, diversos comerços del districte acolliran actuacions i tallers per tal de fer arribar la dansa a nous públics.

La programació completa aquí

https://media-edg.barcelona.cat/wp-content/uploads/2024/04/05145038/Programacio_setmana_de_la_dansa_2024.pdf