Agenda

See that my grave is kept clean d'Adaline Anobile | Corpografies #7

Del 07 al 08 d'Octubre del 2021

Eugeni Ors 12, Barcelona

20h

12€

10 €

La Caldera

https://lacaldera.info/ca/activitats/see-my-grave-kept-clean

suport@lacaldera.info

93 415 68 51

Un gravat d'Albrecht Dürer que data del Renaixement representa una estranya escena: una dona nua està estesa sobre una taula darrere d'una reixa; mirant-la a l'altre costat, un home intenta reproduir el que veu, fent servir la quadrícula com a sistema de referència per mesurar, precisar, veure. Fins i tot si la figura de la dona és capturada per aquest dispositiu, anomenat màquina de perspectiva, mai no quedarà completament continguda.

Convocat a l’escenari, el sistema geomètric i abstracte de perspectiva confronta les realitats i les temporalitats dels cossos. Entre la pell, els ulls i la quadrícula que mesura i aguanta, s’obren espais de sensació. Es veuen friccions. Les figures es toquen i s’afecten mútuament. Les perspectives canvien.

Corpografies és una línia de programació de La Caldera centrada en les escriptures corporals i narratives de la presència. Treballs de creadors que investiguen la capacitat del cos i el moviment per articular un discurs sensible, on el cos és text i el pensament és acció