Agenda

RUNA

Del 26 al 27 de Gener del 2024

Neopàtria 54, Barcelona, Barcelona

20h

16€

10 €

SAT! Teatre

https://www.sat-teatre.cat/programa/runa

info@sat-teatre.cat

933457930

Dansa contemporània

RUNA
Lali Ayguadé Company
26 i 27 de gener 2024
Horari: Dv. i Ds. 20h
Durada: 50 min
Preu: 16 €

*Divendres 26: Estrella Damm us convida a un col·loqui postfunció amb la companyia moderat per un/a crític/a de Recomana.cat

Contes d’un altre món, d’una altra època. En aquest paisatge caòtic, dos éssers humans investiguen entre restes d’enderrocs, mirant de reimaginar, de sentir de nou allò que una vegada van ser, intuint el passat. Persones innocents que ara converteixen aquestes ruïnes en aliats, en jocs per entendre la realitat.

Runa fa palesa la bellesa d’aquest passat fràgil del qual no en queda gaire, per agafar-se amb força a la vida. Mitjançant el moviment abstracte i del cos en dimensions i relacions al pes, aquests personatges ens retornen a l’essència del que som: éssers afectats pel temps. Com seguim avançant quan la Runa és a la ment?

Fitxa artística
Interpretació: Lisard Tranis i Lali Ayguadé / Direcció artística: Lali Ayguadé / Assistència de direcció: Fanny Cleyrat / Escenografia: Martina Cabanas / Ajudantia d’escenografia: Sergi Pérez / Vestuari: Ferran Casanova, Cristian Betancurt / Assessorament artístic: Jordi Oriol / Composició musical: Miguel Marín / Producció i distribució: Fanny Cleyrat / Tècnic d’il·luminació: Gabriela Bianchi / Disseny d’il·luminació: Conchita Pons / Fotografia: Nicolas Clausen / Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona i Pole-sud CDCN (Estrasburg, França)