Agenda

Rèquiem de Mozart — Orfeó Català

El 22 de Setembre del 2022

carrer Palau de la Música, 4-6, Barcelona

20h

25€

25 €

Palau de la Música Catalana, Barcelona

https://www.palaumusica.cat/ca/requiem-de-mozart-orfeo-catala_1007745

L'espectacle, fruit d'una coproducció amb el Grec Festival de Barcelona, l'Orfeó Català i l'Orquestra Simfònica del Vallès, suposa per al cor una oportunitat de “sortir a escena” amb dramatúrgia i vestuari pensats per a l’ocasió.
Una producció que sorprendrà al públic, amb el cor movent-se per tot l’escenari i per la sala, i actuant i cantant en un format més teatral i en un registre diferent del concert convencional. Una versió doncs atrevida i semiescenificada del Requiem de Mozart, que l’Orfeó, gran coneixedor d’aquesta obra, interpretarà sense partitura.
L’objectiu principal és que "el Rèquiem de Mozart deixi de ser un concert, i esdevingui un espectacle escènic complet, on la protagonista seguirà sent la força de la música, però que anirà acompanyada de textos video-projectats, de números coreografiats, d’un disseny de vestuari i d’un d’il·luminació que ajudaran a resignificar i a eixamplar aquesta meravellosa partitura per convertir-la en el guió d’una experiència molt més teatral, casi operística”, segons explica Pere Faura, amb qui l’Orfeó col·labora per primera vegada.