Agenda

R-A-U-X-A / Aina Alegre

Del 26 al 27 de Febrer del 2022

Lleida, 59 08004 , Barcelona

dissabte 20 h, diumenge 18 h

16€

8 €

Mercat de les Flors

https://mercatflors.cat/espectacle/r-a-u-x-a/

info@mercatflors.cat

Amb R-A-U-X-A, Aina Alegre comença un nou cicle creatiu centrat en un aspecte més arqueològic i sonor del moviment. En aquesta peça el cos vibra, ressona i es converteix en pulsació. Una memòria antiga i futura de gestos que contenen « el picar », un gest que percevera en el temps és el punt de partida per entrar en noves dimensions físiques i temporals. L’espectacle presenta una dansa híbrida en què el cos, la llum i la música electroacústica i modular de Josep Tutusaus interpretada en directe, dialoguen i posen en fricció una matèria orgànica/arcaica i tecnològica per construir un paisatge sensorial i una arquitectura sonora.

Aina Alegre va crear STUDIO FICTIF com a eina de producció i difusió de les seves obres coreogràfiques, col·laboracions artístiques i accions educatives. Ballarina, performer i coreògrafa, Alegre planteja la creació coreogràfica com un àmbit per «reinventar» el cos i explora diferents cultures i pràctiques corporals enteses com a representacions socials, històriques i antropològiques. Després d’haver-se format en dansa, teatre i música a Barcelona, el 2007 es va incorporar al Centre Nacional de Dansa Contemporània (CNDC) d’Angers. La seva obra s’ha presentat en diferents països, entre d’altres Espanya, França, Bèlgica, Suïssa, Perú i Romania.

50% de descompte en 1 entrada a taquilla, el mateix dia de l’espectacle, i 15% de descompte en 2 entrades en la compra on-line.