Agenda

PILOBOLUS_ RE:CREATION TOUR

Del 30 d'Abril al 02 de Maig del 2024

Avinguda del Paral.lel 59, Barcelona

20-21:30h

44€

35 €

TEATRE APOLO BARCELONA

https://teatreapolo.com/ca/cartellera/pilobolus-recreation-tour-2/

internationalbpm@gmail.com

664304099 - 627 57 67 36

Pilobolus – re:CREATION tour

LINK DE VIDEO : https://youtu.be/DU-2uecVKic?si=LUPQbI6s0VKVYfer

Endinsa’t en un regne on la imaginació no coneix límits. Els límits de la gravetat i la creativitat es difuminen, oferint una finestra íntima a l’essència de la creativitat amb el re:CREATION Tour de Pilobolus. Després d’una triomfal residència d’estiu de tres setmanes al Joyce Theatre de Nova York, la gira reCREATION de Pilobolus s’embarca en un viatge a nivell nacional, portant la seva cèlebre col·lecció de repertori a un públic encantat de costa a costa. re:CREATION és una odissea transformadora de reinvenció on tant el públic com els artistes redescobreixen, redefineixen i recreen narratives atemporals mitjançant noves visions de la història, els mites i la necessitat humana innata d’expressió.

re:CREATION és una col·lecció dinàmica de peces de dansa: experiments agosarats i noves col·laboracions innovadores, que es troben juntament amb els seus clàssics, reconeguts per haver alterat el panorama de la dansa i el teatre. re:CREATION és alhora oportú i atemporal, cosa que manté l’empresa a l’avantguarda de la innovació.

Detalls sobre el repertori:
Tot i que el programa específic variarà d’un lloc a l’altre, cada presentació de re:CREATION és una experiència sensorial que no s’ha de perdre. Les obres van des de l’estupidesa fonamental i la hilaritat juvenil de Walklyndon, que omple el teatre amb riallades, fins a ombres encantadores que es fusionen en imatges increïbles a Behind the Shadows. Els cossos es combinen com un de sol a Simbiosi. Una narrativa surrealista emergeix a la peça revolucionària per excel·lència de Pilobolus, Sin título. Peces com Branches i The Ballad ens recorden la relació simbiòtica dels humans entre si i amb la flora i fauna del nostre planeta compartit.

Des dels ressons del Renaixement al clàssic sobri Sobre la naturalesa de les coses fins a l’ampli paisatge oníric del recentment inaugurat Noctuari, Pilobolus porta el públic en un viatge a través de dimensions variades i fantàstiques.
Al clàssic Rushes, sis personatges naveguen per la pertinença, la desesperació i l’alleujament, esquitxats d’humor surrealista en un món on Jasque Tati coneix Nikolai Gogol. La percepció del temps i la memòria són potenciades a l’atrevit quintet Thresh|Hold, on la ment laberíntica d’una jove evoca l’amor, la pèrdua, el sacrifici i l’anhel.
El quartet masculí Gnomen, celebrat com una de les danses Pilobolus més commovedores i estimades, és una sèrie de retrats que van des d’allò líric, cinètic, humorístic i eteri.

re:CREATION pot incloure els recentment presentats Tales From The Underworld i Duet ’24. El primer s’endinsa a l’inframón, on els acords fàustics diaris ens confronten amb humor, anhel, penediment i plaer. Aquest darrer explora la bellesa, la tendresa, la força i l’equilibri dels canvis inevitables de rols i la reciprocitat dels llaços d’amor entre generacions.

re:CREATION combina enginy, sensualitat i una sorprenent perspicàcia física en una actuació explosiva sensorial que segurament emocionarà i sorprendrà el públic.
Surt de la teva zona de confort i entra al teatre on l’emoció, el talent pur i l’energia palpable prenen vida davant dels teus ulls. És una experiència transformadora que promet involucrar-te, inspirar-te i deixar-te sorprès.