Agenda

PAR en Dansa i estrelles convidades. Gala final summer intensive

El 16 de juliol del 2021

Rambla d'Ègara 340, Terrassa

20h

20€

17

Factoria Cultural de Terrassa

https://www.fundacioct.cat/programacio/par-en-dansa-i-estrelles-convidades-gala-final-summer-intensive/

comunicaciocultural@lafact.cat

Un programa de 80 minuts que mostrarà, entre altres peces, la coreografia de José Carlos Martínez, Les enfants du paradis, interpretada per l’etoile de l’Òpera de París Agnès Letestu i el solista Vincent Chaillet. Lucia Lacarra i Mathew Golding ballaran Finding Light d’Edwaard Liang i una peça del jove coreògraf del Mariinsky Ilya Jivoy.

També participaran a la Gala el ballarí convidat Ricardo Castellanos (estrella de l’Òpera d’Oslo) que ballarà el pas a dos de Giselle al costat de Júlia Martí una de les nostres alumnes del PAR complint amb un dels nostres objectius, que és la promoció dels nostres ballarins cap a la vida professional.

Aquesta Gala posarà punt i final a 10 dies de classes amb grans mestres de la dansa com Anael Martín i Rodolfo Castellanos (de l’escola cubana), Ilia Jivoy (Teatre Mariinsky), Lienz Chang (mestre i coreògraf internacional, actualment a l’Òpera de Roma) o Agnès Letestu i Vincent Chaillet (Òpera de París).

15% de descompte en dues entrades per a tots els espectacles. Les entrades es podran adquirir a taquilla o a través del correu electrònic comunicacio@fundacioct.cat, indicant el número de soci. Un cop confirmada la disponibilitat d’entrades, es procedirà a la venda a través del telèfon 902 180 677 (amb targeta de crèdit). Les entrades es recolliran el mateix dia de l’espectacle a la taquilla del Centre Cultural Terrassa presentant el carnet de l’APdC.