Agenda

New(a)days

Del 03 al 06 de Novembre del 2022

c./ Verdaguer i Callís 12, 08003 Barcelona, Barcelona

20h - 20:45h

15€

10

Antic Teatre

http://www.anticteatre.com/events/event/park-keito-kotomi-nishiwaki-i-miquel-casaponsa-newadays-2022-2023/?lang=es

comunicacio@anticteatre.com

93 315 23 54

Un conjunt d’escenes que investiguen sobre la comunicació, els rituals diaris i la manipulació, construeixen estats i paisatges que van des de la pura contemplació fins a d’altres amb caràcter gairebé apocalíptic. Una dona a escena que passa per diferents formes d’habitar un espai, la relació amb la natura i amb el so, ens aboca a un conjunt d’imatges que semblen intents de fer-nos sortir de la nostra realitat quotidiana i portar-nos a un futur incert. Una combinació de presència i qüestionament sobre les possibilitats d’abstracció i poètiques. Esdeveniments per col·locar l’espectador dins d’un viatge on l’experiència perceptiva del cos va evolucionant per donar obertura a un intercanvi imaginatiu.
----------
Park Keito és l’associació establerta a Barcelona en la que convergeix el treball de Kotomi Nishiwaki i Miquel Casaponsa.

Kotomi Nishiwaki és una performer i coreògrafa japonesa. Després de la seva formació a P.A.R.T.S (Bèlgica), ha col·laborat i treballat per/amb Anzu Furukawa, Joao Fiadeiro, Abraham Hurtado i Meg Stuart/Damaged Goods, entre d’altres.

Miquel Casaponsa estudia arquitectura interior i música a Barcelona i Brussel·les. Composa i improvisa amb guitarra i field recordings i crea so per a instal·lacions i performances amb Brendan Dougherty, Monia Montali, Ana Konjetsky, Giovanni Di Domenico, Charo Calvo i Joao Lima entre d’altres.