Agenda

Mostra residents Itineràncies

El 02 de Març del 2024

Telègraf, 67, Barcelona

2 de març, dissabte, a les 20 h

15€

10 €

nunArt Guinardó

https://guinardo.nunartbcn.com/ca

sal.peiro.angles@gmail.com

Itineràncies és un espai de suport a la creació amb una mirada específica a lxs artistes emergents, que ofereix residències d’una setmana i organitza una mostra compartida amb altres artistes a nunArt. En aquesta mostra es convida a lxs artistes residents a mostrar el procés de treball en uns 20-30min. El proper dissabte 2 de març compartirem:

LA SALLE D'ATTENTE, de Cia. Des-Humains: Tres individus es troben en una sala d'espera. Les diferents realitats de cadascun, esculpides pel frenesí de les seves vides, es veuran portades a l'extrem dins dels quatre murs de la sala. Les interaccions entre els personatges provocaran que creixin les tensions i es desdibuixin els límits de la realitat. Allò que comença sent una escena quotidiana acaba convertint-se en un escenari distòpic, malaltís i deshumanitzat.

LA (DES)ESPERA, de Cia. El desvío: La (des)espera aborda la duresa i l’absurd, de les estructures burocràtiques que reflecteixen la malformació d’un sistema administratiu despietat. I denúncia les conseqüències d’una burocràcia desbordant que utilitza i continua amb l’estela violenta a la què ens sotmetia la burocràcia tradicional. Una manera més d’opressió que ha sorgit de la necessitat d’estructurar tot fins a l’absurd o inclús inhumà. On es presenta un món en el què no és el sentit, sinó les dades, les que marquen la direcció de la nostra societat.

SEMA, de Cia. Una Constante, que podrem veure el proper dissabte 2 de març: A la semàntica lingüística, el sema o el tret semàntic és l'element constitutiu d'un semema i es defineix com l'extremitat d'una relació funcional binària entre sememes. El sema és, doncs, la unitat més petita de significació definida per l'anàlisi. En aquest cas, l'atenció es posa en aquell grau de significació que s'actualitza per instrucció contextual. Tenint en compte això, investiguem el “stance” (postura) com a element constitutiu de les danses socials d'origen afrodescendent. Quina relació hi ha entre la postura que adoptem al ballar i el cos a la vida quotidiana? Com el cos es veu afectat per aquestes postures i per l'exigència específica que tenen aquestes pràctiques? Quina és l'essència del nostre discurs com a artistes del Street Dance?

Fitxes artítstiques:

La salle d'attente:
Coreografia: Syllia Roberge, Maties Schulz, Blanca Riba
Intèrprets: Syllia Roberge, Maties Schulz, Blanca Riba
Música: Miles Davis, Silver Mt. Zion, Marc Ribot-Los Cubanos.

La (des)espera:
Creació i interpretació: Iris Claramunt, Sílvia Cepero i Claudia Auzinger
Disseny d’il·luminació: Álvaro Castillo
Disseny de so: Ola Witalisz i Delia Dominguez Rojo
Disseny de vestuari: Roberta Modena
Audiovisual i fotografia: Enric Barba Solé i Sílvia Cepero
Disseny gràfic: Iris Claramunt
Fotografia: Alessia Bombaci
Text: Unai Casola

SEMA:

Direcció artística: Juan Jesús Guiraldi
Assistent de direcció: Merchu Remón
Direcció d'art: Alejandro Ordoñez
Intèrprets: Merchu Remón , Jennifer Jaime , Anabella Pirosanto, Tomas Pintos
pH: Juan Carlos Gómez Villamor
Managment: Anna Rita Cedroni
Assistent d'operacions: Maia Montaña

*DESCOMPTE estudiants de dansa presentant el carnet: 5 €