Agenda

Mis Alegrías

Del 06 al 09 de Juny del 2024

C. de Verdaguer i Callís, 12, Ciutat Vella, 08003 Barcelona, Barcelona

Dijous 6 de juny a les 20:00 / Divendres 7 de juny a les 20:00 / Dissabte 8 de juny a les 20:00 / Diumenge 9 de juny a les 20:00

14€

10 €

Antic Teatre

https://www.anticteatre.com/events/event/mis-alegrias-daniel-rosado-lamajara/?lang=es

comunicacio@anticteatre.com

933 15 23 54

Mis Alegrías és un exercici d'eix, un intent de ser fidel a un mateix, de parlar des del joc del nen interior que ens acompanya tota la vida, de desemmascarar aquelles pors al fracàs que coarten el genuí.

Mis Alegrías és aprendre a pedalar, perquè una vegada que ho fas ja no s'oblida, encara que després no agafis la bici. Les meves alegries també és un cant d'equilibri, un aig, un queixal i uns tactes entre malaguenyes i verdials, on guanya el darrer que arriba a meta.

Mis Alegrías és un ball per alegries perquè jo, abans de res, sóc un ball.

Mis Alegrías, no sempre són alegres, són l'oportunitat de permetre al discurs que vagi més enllà del corrent, en un món cada cop més globalitzat on la cerca es fa confrontat el precipici del fracàs i potser aquest refugi que anomenem casa, sigui agafar-se al record, a la nostra història, al nostre folklore.

Daniel Rosado neix a Huelva (Espanya). Grau universitari en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport per l’INEFC de la Universitat de Barcelona l’any 2013. Formació en el Conservatori Nacional de Dansa Reina Sofia de Granada. Treballa a França amb la companyia Taille Unique (2006-2007) i participa en projectes amb Brumachon, J.C. Gallotta i B. Montet entre d’altres. Integrant de la companyia Trànsit Dansa (2008-2012). En l’actualitat treballa en el Col·lectiu Lamajara com codirector i gestor de el projecte. És ballarí de la Producció Nacional de Catalunya. Com a coreògraf crea els espectacles El Buhonero, Al Voltant, Faralaes, Labranza, Ígnea i Verbena.