Agenda

Medea

Del 22 al 23 de Maig del 2021

Rambla d'Ègara 340, Terrassa

Diss 20h i Diu 20h

22€

15% de descompte

Centre Cultural Terrassa

https://www.fundacioct.cat/es/programacio/companyia-antonio-marquez/

comunicacio@fundacioct.cat

La Compañía Antonio Márquez torna a Terrassa amb un elenc de 23 ballarins amb la col·laboració especial com artista convidada a la ballarina catalana Helena Martín, en el rol de Medea.

El programa es completa amb dues estrenes de la companyia: Symphonie Espagnole (4t mov) amb música d’Édouard Lalo i coreografia de José Granero; Macadanza, sobre Dansa Macabra de Camille Saint-Saëns i coreografia de Javier Palacios, i una de les coreografies de més èxit de la companyia, Bolero amb música de Maurice Ravel i coreografia d’Antonio Márquez i Currillo.

15% de descompte en dues entrades per a tots els espectacles. Les entrades es podran adquirir a taquilla o a través del correu electrònic comunicacio@fundacioct.cat, indicant el número de soci. Un cop confirmada la disponibilitat d’entrades, es procedirà a la venda a través del telèfon 902 180 677 (amb targeta de crèdit). Les entrades es recolliran el mateix dia de l’espectacle a la taquilla del Centre Cultural Terrassa presentant el carnet de l’APdC.
medea ctt terrassa