Agenda

Made of space / GN|MC

El 05 de Febrer del 2022

Plaça del Vi, 1, Girona

20h

8€

6 €

Teatre Municipal de Girona

https://www.girona.cat/teatremunicipal/cat/programacio_fitxa.php?id=3107

teatremunicipal@ajgirona.cat

MADE OF SPACE és un viatge visual i sonor que articula temps, espai i cos emprant patrons de moviment i estructures musicals, mitjançant l'acumulació, variació i repetició de trajectòries, traços i recorreguts, que junts formen un espai continu i infinit.

Com una partitura en la qual se succeeixen les repeticions sostingudes, les variacions continues, l'espai queda ocupat de manera geomètrica per set ballarins que, a l'igual que els músics, es deixen portar per l'energia i dinamisme que els uneix. Formen una xarxa en la qual comparteixen l'eix mitjançant recorreguts que serveixen com a base per a un nombre infinit de variacions, desafiant constantment a la gravetat i, alhora, rendint-se a ella. L'espai es converteix així en un camp generador, un teixit conjuntiu que es trena com a testimoni visual del paisatge viscut i experimentat. Una poètica de l'espai que deté el fluir del temps. Una onada de pura dansa i pur so, un vòrtex d'energia vital.

GN|MC conclou amb aquest treball una trilogia que va començar amb el quintet TIME TAKES THE TIME TIME TAKES (2015) i que va continuar amb el septet SET OF SETS (2018), dedicats a explorar el concepte del temps i la noció de l'infinit. En aquesta ocasió GN|MC segueix endinsant-se en conceptes de la física i posa en escena aquesta fascinació per la capacitat comunicativa inherent al moviment en relació amb la noció d'espai-temps com a font d'inspiració.
made of space