Agenda

LQDLM + La qualitat de la matèria

Del 30 de Juny al 03 de Juliol del 2022

Verdaguer i Callís, 12, Barcelona

20h

15€

10 €

La qualitat de la matèria | La qualitat de la matèria és una proposta escènica que busca l’espai de relació i fricció entre el cos de dansa i el cos de ioga. Mitjançant el cos de Janet Parra (ballarina professional i practicant de ioga amb més de 13 anys d’experiència) ens endinsem en una exploració física que parteix de la seqüencia numero II de la sèrie d’Ashtanga ioga. A través d’aquesta partitura boicotejarem el recorregut de la pràctica de ioga alterant l’execució de les Asanas en el temps i en l’espai per tal d’aconseguir un estat que es troba en una subtil i constant presa de decisions en el present continu. El nostre desig és separar els límits entre cos i ment.

La qualitat de la matèria es complementa amb un document audiovisual LQDLM que inclou entrevistes a Amalia Fernández, Núria Guiu, Janet Parra i Susana Castro.

Aquest projecte s’actualitza en cada nova trobada que ve determinada al aconseguir una presentació pública, l’entenem com una evolució constant i oberta que ens permet continuar explorant l’ intersecció d’aquests dos universos que tant a Janet com a mi ens apassionen: La dansa i el ioga.

LQDLM | Entrevistes LQDLM és un document en vídeo que recull quatre veus de diferents generacions que parlen sobre el cos de la dansa i el cos del ioga.

Les entrevistades són ballarines professionals que mantenen una relació compromesa amb la pràctica del ioga, incorporant aquesta tècnica no solament com una pràctica de coneixement corporal, sinó també com una eina fonamental en l’aprenentatge de la vida.

Aquest enregistrament funciona com un document complementari a la recerca de la peça escènica La qualitat de la matèria interpretada per Janet Parra, en la qual busquem dissoldre els límits d’ambdues disciplines per tal de trobar allò que per nosaltres es el més essencial: SER. Es podrà veure el dijous, 30 de juny.