Agenda

Llibre: Desplega Visions

Del 19 de Gener del 2022 al 21 de Gener del 2023

...., ....

Moments de suspensió

15€

13 €

https://quimbigas.com/2021/11/17/libro-desplega-visions/

quimbigasbassart@gmail.com

666035893

El llibre, Desplega Visions, consisteix en una cruïlla de veus i volums al voltant de la transcripció i els pensaments derivats de dues conferències performatives activades per Quim Bigas. La primera, realitzada en el marc del projecte “Despleçament Variable” el 2018, on l’artista va realitzar una residència a l’arxiu del Mercat de les Flors per realitzar una investigació al voltant dels treballs en solitari presents a l’arxiu. La segona, feta en el marc d’un taller dins del Ciclo Hacer Historia(s) 2019 organitzat per La Poderosa, on l’artista va facilitar una sèrie de contextos on habitar i estar amb l’arxiu de La Porta, un espai primordial de l’escena independent de Barcelona.
Els dos no-arxius en què Quim va estar en residència van actius fins al 2012. És aquest any, a conseqüència de la crisi econòmica, molts arxius de dansa i recursos culturals desapareixent.

Abordant una manera d’evocar l’oralitat de les dues conferències, aquesta publicació també ens obre la possibilitat de generar tot un teixit de creuaments que ofereixen entrades a diversos discursos i maneres de practicar, està i ser amb i a través del concepte d’arxiu, obrint preguntes sobre nocions de continuïtat i maneres d’establir relacions amb allò absent.

Autor: Quim Bigas

amb les contribucions de: Aina Alegre, Aleks Borys, Ana Buitrago, Anabella Pareja, André Lepecki, Bárbara Banuelos, Carme Torrent, Élida Dorta, Gabriel Ventura, Jorge Blasco, Júlia Rubies, Laura Ramírez, Lluís Bonet, Lucía Jaén, Maite Munoz, Mariona Castells, Martí Sales, Mireia Serra, Óscar Cornago, Pau Matas, Paulina Chamorro, Raquel Tomàs, Roger Adam, Silvia Sant Funk, Søren Urup, Shanti Vera, Tara Fatehi, Tristan Pérez, Vicente Arlandis.

Amb el suport de: La Poderosa, Mercat de les Flors, DOPODO (Dance On, Pass On, Dream On)

Idioma: el llibre barreja català i castellà

El llibre està disponible a Llibreria Documenta - Barcelona, Llibreria Fundació Joan Miró - Barcelona, Llibreria La Pilona - Malgrat de Mar o bé contactant al artista directament. En cas d'enviament, el preu canviarà per les despesses d'enviament.