Agenda

La cia de dansa La Quebrà ens guiarà per un recorregut des del Centre Cívic Barceloneta fins a la Plaça del Poeta Boscà. En aquest camí, ens trobarem amb 3 propostes/extractes de peces de dansa.

El 29 d'Abril del 2024

C/Conreria 1, Barcelona

17:00

Activitat gratuïta

Punt de trobada: plaça davant del Centre Cívic de la Barceloneta a les 17h. (En cas de pluja la proposta es traslladarà a la sala d’actes del CC Barceloneta). “PRECÀRIA - Ballar i altres maneres de morir” de la CIA LA QUEBRÀ
Precària és un monòleg on la ballarina Irene García comparteix un procés punxant i irònic que revela algunes de les dinàmiques normalitzades en el dia a dia d'una creadora i ballarina autònoma en aquest país. La seva proposta ens guiarà en un recorregut pel barri de la Barceloneta on ens trobarem amb altres propostes de residents que hem acollit durant aquests mesos al CC Barceloneta.
Dirigit, escrit i interpretat: Irene García – Companyia La Quebrà.

“TOO MUCH” de la CIA ELELEI
En un espai neutre tres persones tracten d'entendre la deterioració de les relacions socials des de l'excés, la sobreprotecció i l'afectivitat. Un trio de dansa, teatre, acrobàcies i un toc d'humor fet per a tots els públics.
Idea original i coreografia: Rafa Jagat i Sabrina Gargano // Direcció: Rafa Jagat i Sabrina Gargano // Performers: Sabrina Gargano, Joel Pradas i Loredana Gargano // Dramatúrgia: Geoff Colman // Assistència a la producció i distribució: Fani Benages // Música: Max Hering // Vestuari: Elelei // Residències artístiques: CC Barceloneta i Teatre Sagarra // Co-producció: Dansa Metropolitana.
Durada: 25 minuts
@elelei.company

“LA (DES)ESPERA, l’intent de sobreviure al pes de la burocràcia” de la CIA. EL DESVÍO
La (des)espera aborda la duresa i l’absurd, sovint experimentats, en estructures burocràtiques, que reflecteixen la malformació d’un sistema administratiu inhumà. Una complexa estructura de procediments que provoca un sentiment d’impotència i resignació. Aquesta dominació a través de les oficines, és més temible que qui governa sense límits. Com deia Arendt, no l’exerceix Ningú i ningú pot parlar amb aquest Ningú ni protestar contra ell. La (des)espera denúncia les conseqüències d’una burocràcia desbordant i la violència que generen aquest tipus de processos estandarditzats. Com a artistes, com a companyia i com a persones, ens trobem sovint immerses en processos burocràtics que esgoten la nostra paciència i que ens desesperen. Ja sigui des de la farragosa gestió dels models d’hisenda com a autònomes o la burocràcia al darrere de cada convocatòria o subvenció. Creiem que és una manera més d’opressió que ha sorgit de la necessitat d’estructurar tot fins a l’absurd o inclús inhumà.
Durada: 22 min
Creació i interpretació: Iris Claramunt, Sílvia Cepero i Claudia Auzinger // Disseny d’il·luminació: Álvaro Castillo // Disseny de so: Ola Witalisz i Delia Dominguez Rojo // Audiovisual i fotografia: Enric Barba Solé i Sílvia Cepero // Disseny gràfic: Iris Claramunt // Text:Unai Casola // Residència artística: CC Barceloneta.
@ciaeldesvio

“NAKAMA” de la CIA THE CONCEPT
Nakama és un terme provinent del japonès que es refereix a aquest amic, company, camarada tan pròxim que el consideres família. Tal com als 4 ballarins protagonistes d’aquesta història. A través de una mescla de dansa contemporània amb estils de dansa urbana Nakama narra el sentir de 4 personatges que prenen el risc de migrar i deixar enrere tot el que tenen per un nou començament amb totes les dificultats a les quals s'enfronten els migrants cada dia perquè això ajudi en un futur a eliminar fronteres.
Coreografia: Javier (Tulio) Pelaez Faure i Miguel Álvarez Campos // Intèrprets: Javier (Tulio) Pelaez Faure, Miguel Álvarez Campos, Glenda Sánchez Quintana, Enmanuel Sardiñas Rodríguez // Residència artística: CC Barceloneta.
Durada: 20 minuts
@theconcept_cuba