Agenda

Jornada de xerrades d'Andrea Soto Calderón amb Tanya Beyeler, Carme Torrent, Julia Spínola i Fernando Gandasegui

El 30 de Setembre del 2023

Eugeni Ors 12, Barcelona (Les Corts)

11h a 17h

5€

5 €

La Caldera

https://www.lacaldera.info/ca/activitats/lo-que-nos-mueve-jornada-de-xerrades

info@lacaldera.info

93 415 68 51

Aquesta segona activitat del que ens mou proposa una trobada al voltant del treball d'Andrea Soto Calderón i, en particular, sobre la seva capacitat d'afectar i ser afectat per les pràctiques artístiques la matèria preeminent de les quals és el cos o els cossos.

Per fer-ho possible disposarem d'una jornada completa on, a través de la pràctica i el diàleg, posarem en moviment el vincle del corpus de pensament d'Andrea Soto Calderón amb els treballs i interessos de Tanya Beyeler, Carme Torrent i Julia Spínola. Artistes provinents del teatre, la dansa i l'escultura respectivament, les maneres de fer de les quals problematitzen i amplien les possibilitats de l'espectre respecte a les imatges i altres règims sensibles en l'actualitat.

Plantejada com un espai distès d'obertura i escolta aquests altres règims possibles, la jornada començarà amb una senzilla pràctica física, pensada per sintonitzar cossos i sinapsi, que donarà pas al diàleg entre l'Andrea, la Tanya, la Carme i la Júlia. Dinarem juntes i s'obrirà la conversa a totes les assistents a la sobretaula, imatge que apunta a una possible fuita de la trobada i la seva continuïtat en el futur.

5€ pel dinar

* Aquesta activitat es presenta conjuntament amb la conferència del divendres 29 de setembre, a les 18.30h