Agenda

Jornada de salut mental i dansa

El 09 de Maig del 2024

Eugeni Ors 12, Barcelona

10h

Activitat gratuïta

La Caldera

https://www.lacaldera.info/ca/activitats/jornada-de-salut-mental-i-dansa

info@lacaldera.info

El Grup CHM Salut Mental i La Caldera us convidem a una trobada vivencial i propera entre persones vinculades amb l’àmbit de la salut mental, la dansa i altres manifestacions artístiques al voltant del cos.

Un temps i un espai de cura on disposar els nostres cossos i experiències de forma sensible, al voltant dels assumptes que es troben i conviuen creativa i saludablement entre aquests camps o disciplines.

Activem aquesta primera jornada prenent com a punt de partida la col·laboració durant els darrers anys entre La Caldera i el Grup CHM Salut Mental. Una aliança a través de la qual es dissenyen i desenvolupen pràctiques artístiques, laboratoris de dansa i altres activitats d'exhibició pública al voltant del Dia Internacional de la Dansa.

Sota una estructura més poètica que acadèmica, començarem amb una petita dinàmica inicial per preparar-nos per a la conversa des del cos i un estat sensible. Seguirem amb una conversa entre totes les persones assistents per compartir inquietuds, interessos, experiències, preguntes, somnis. I acabarem amb un vermut per conèixer-nos de manera informal.