Agenda

Infinit - Humanhood

Del 21 al 24 d'Abril del 2022

Lleida, 59 08004 , Barcelona

20h

20€

10 €

Mercat de les Flors

https://mercatflors.cat/espectacle/%e2%88%9e/

info@mercatflors.cat

HUMANHOOD proposa en aquesta nova creació un viatge poderós i místic a través de la dansa-teatre-meditació. A ∞ {Infinit}, els coreògrafs Júlia Robert i Rudi Cole reuneixen el seu característic moviment coreogràfic amb la pràctica xamànica. La peça fusiona la dansa màgica dels excepcionals ballarins de la companyia amb la consciència interna pern tal de destacar el poder infinit que flueix cap a nosaltres i a través nostre.

La companyia HUMANHOOD va ser creada l’any 2016 per la catalana Júlia Robert i el britànic Rudi Cole, amb treballs que combinen ciència i misticisme. El treball de la companyia deriva de la seva fascinació pels descobriments de la física moderna i la saviesa del misticisme oriental, tot fusionant aquests dos mons aparentment contrastats i abstractes en el cos humà i la fluïdesa del moviment. Les peces són processos que s’entrellacen uns amb els altres, combinant el seu creixement espiritual amb l’artístic.

50% de descompte en 1 entrada a taquilla, el mateix dia de l’espectacle, i 15% de descompte en 2 entrades en la compra on-line.
humanhood mercat flors