Agenda

INFERN

Del 21 al 22 de Maig del 2021

Neopàtria 54, Barcelona

Dv. i Ds. 20h

15.50€

8 €

Pre-estrena!

Infern és un projecte escènic creat per a diversos intèrprets que s’inspira en l’última taula del tríptic El Jardí de les Delícies de El Bosco i forma part d’una trilogia anomenada The Garden que tractarà les tres pintures del quadre.

Per La Taimada el purgatori de El Bosco s’assembla a la nostra vida actual, en la qual vivim condemnats a la soledat dels desitjos més íntims. Estem aparentment acostumats a la hipersexualització que veiem cada dia en tots els mitjans artístics visuals i musicals, però seguim sent una societat plena de tabús. El desig segueix sent territori privat. La Taimada fa de mirall d’aquesta pulsió insatisfeta, del desig incomplet.

8€ per a 2 entrades a taquilla pel mateix dia de l’espectacle i també en venda anticipada online (cal seleccionar la modalitat d’entrada “Carnet de professional APdC” i introducir el codi que se us ha facilitat en comunicat intern al soci). Els espectacles familiars, 8,50€ per a 2 entrades a taquilla. Les condicions genèriques poden veure’s modificades en aquells espectacles que s’emmarquen en festivals o cicles.
infern sat