Agenda

Humans 2.0 by Circa

Del 17 al 27 de Gener del 2024

Gran Via de les Corts Catalanes, 595, L'Eixample, 08007 Barcelona, Spain, todo

20:00, y 17:00 & 20:30

45€

20 €

Una simfonia d'acrobàcies, llum i so lleuger. Descobreix per què Circa ha sigut aclamada com res menys que... "a revolution in the spectacle of circus".

Circa Contemporary Circus és una de les companyies més importants del món. Des de 2004 amb seu a Brisbane (Austràlia), han fet gires per tot el món actuant en més de 40 països davant de més d'un milió i mig de persones. Les obres de Circa han estat rebudes amb ovacions, crítiques favorables i entrades esgotades en els 6 continents.

Circa és a la vanguardia de la nova onada de circ contemporani australià, convertint-se en pioner en la forma en la que el físic pot crear espectacles poderosos i conmovedors. Continua ampliant els límits d'aquesta forma d'art, desdibuixant les fronteres entre el moviment, la dansa, el teatre i el circ.

El capítol següent de l'aclamada sèrie Humans és una coreografia de cossos, amb música del compositor Ori Lichtik i la il·luminació de Paul Jackson. Creada pel visionari del circ Yaron Lifschitz, Humans 2.0 és un espectacle íntim, primari i profundament compromès amb el repte de l'ésser humà.

________
CODI DE DESCOMPTE PER ALS AMICS DE CIRCA

Pel que fa a les vostres comunicacions, seria encantador dir que Circa convida la comunitat de circ i arts escèniques de Catalunya a venir.

L'enllaç de l'entrada amb descompte és aqui:
https://tickets.balanaenviu.com/balanatickets_coliseum/ca_ES/entradas/evento/30693/session/1712186/select?viewCode=Platea

Has de seleccionar les teves entrades, després posar el codi: CIRCACIRCUS i es reduirà totes les entrades un 30%.