Agenda

Festival Primavera de Cinedansa

Del 14 al 30 de Març del 2023

Carrer de Sant Martí, 88, 08290 Cerdanyola del Vallès

17h a 20h

Activitat gratuïta

Museu d'Art de Cerdanyola i Teatre Ateneu de Cardanyola

https://linktr.ee/platartistic

El Festival Primavera de Cinedansa torna un any més amb un programa carregat de bona qualitat i col·laboracions tant locals com internacionals que es podran gaudir del 14 al 30 d’abril, principalment al Museu d’Art de Cerdanyola i al Teatre Ateneu.

Programa complet: https://www.canva.com/design/DAFd3p3veCQ/MusfBn9BFcaYPMcdr6uEZg/view

Enguany destaquen la premier de la producció tarragonina En(re)cordar de la Marta Arjona i Maite Blasco, guanyadores de diversos premis pels seus treballs. A més, continuem amb les col·laboracions especials internacionals sent part del tour dels curts guanyadors del LensDans Festival (Bèlgica-Catalunya) i una sessió especial co-comissariada amb la mostra de videodansa Breaking8 (Itàlia) on es barreja dansa i literatura, i que es podrà gaudir el dia de Sant Jordi.

I per primera vegada en la història del festival, una de les sessions es farà al Restaurant Kanagawa del municipi relacionat amb l’origen asiàtic dels curts. A més, en algunes sessions hi haurà col·loquis després d’algunes projeccions i dansa en viu.

Tanmateix, es mantindrà el format híbrid dels darrers anys, combinant projeccions físiques i projeccions virtuals a YouTube.