Agenda

[festival] NATURES . Propostes artístiques en l'entorn rural

Del 01 al 02 d'Octubre del 2022

Carrer Església, 25748, Vilanova de l'Aguda LLeida , L' Alzina de l'Aguda

Tot el cap de setmana

65€

60 €

tragantCamp, L'Alzina de L' Aguda (la Noguera, Lleida

https://festivalnatures.com/entrades/

festivalnatures@gmail.com

El cap de setmana de l'1 i 2 d'octubre, l'entorn rural de l'Alzina de l'Aguda (la Noguera, Lleida) acollirà el [festival] NATURES. Un esdeveniment que des dels llenguatges de la dansa, les arts del moviment i les arts plàstiques, planteja una trobada entre la ruralitat i la creació contemporània, oferint una programació variada d'activitats que potencien el contacte directe amb la natura, la dansa, l'art i la creació.

El propòsit del festival donar a conèixer l’art contemporani a l’entorn rural i des del món rural, contribuint a la descentralització de l’art, a la connexió amb la natura i al desenvolupament d’un art sostenible, aportant una nova mirada i un nou valor al territori.

En aquesta 4a edició del festival hi confluiran 17 propostes artístiques: peces de dansa i arts del moviment integrades amb l’entorn, accions artístiques participatives, propostes de land art, tallers, converses, recorregut itinerant d’intervencions artístiques, laboratoris, i molt més.

Enguany hi ha cinc tipus d'entrada amb preus diferents. L’entrada A que és per assistir els dos dies que dura l'esdeveniment amb tots els actes inclosos ; l'opció B que és per assistir només el dissabte 1; l'opció C1 que funciona per assistir tan sols el diumenge 2 d'octubre; la C2 que permet assistir al dinar i la tarda del diumenge; i la C3 que permet assistir només a la tarda del diumenge. Podeu consultar els preus i descomptes a https://festivalnatures.com/.

D’altra banda, el natures també programa laboratoris de creació a posteriori del festival, concretament els dies 15 i 16 d’octubre. Aquest any, els cursos estan dedicats a la videodansa i al land art. Els laboratoris estan dirigits a tothom que tingui inquietuds per crear a través de l'experimentació de la natura i els elements del paisatge.

Més informació, entrades i descomptes a: https://festivalnatures.com/