Agenda

Festival Hop arriba al Mercat de les Flors

Del 15 al 17 de Decembre del 2023

C/ de Lleida, 59, Sants-Montjuïc, 08004 Barcelona, Barcelona

Divendres 14 a les 20h amb Jazzbewteen

8€

gratuït

Mercat de les Flors

https://mercatflors.cat/programacio/cicles-i-festivals/hop-2023/

fac.elgenerador@gmail.com

HOP Festival
El HOP Festival és un festival anual especialitzat en dansa i cultura urbana. Les danses urbanes són les protagonistes del festival; així doncs, any rere any es presenta un programa de suport i promoció. Aquesta 13a edició pretén donar visibilitat a un moviment artístic molt potent que a vegades es troba lluny dels circuits de creació i que engloba espectacles, programes de formació artística, campionats, cabarets d’exhibició, projeccions, laboratoris de creació, residències de creació, intercanvis, exposicions d’art urbà, concerts… a diferents espais culturals de la ciutat de Barcelona.

Per a finalitzar el HOP Festival 2023, el Mercat de les Flors acollirà una programació d’espectacles, laboratoris i experiències amb artistes locals, nacionals i internacionals per descobrir nous paisatges corporals i universos artístics dins de les danses urbanes. També serà el punt de trobada de la xarxa europea “Critical Attitude Group” d’institucions interessades en les danses urbanes.

El Hop us convida a conèixer i viure de primera mà aquest festival de referència, una oportunitat per descobrir, sorprendre’s, compartir i gaudir de la dansa.