Agenda

Fem Dansa: Conseqüències

El 11 de Decembre del 2022

Plaça Germinal Ros, 1 (Parc de Can Saragossa) , Lloret de Mar (Girona)

12h

Activitat gratuïta

Fem Dansa és una iniciativa que va néixer el 2016, liderada per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Un projecte que porta 6 anys creant un circuit de municipis compromesos a programar dansa i activitats formatives relacionades. L’objectiu és crear un escenari a Catalunya amb oportunitats per a la recerca, la creació i la producció de dansa, així com la seva difusió, visibilitat i socialització i, de l’altra, permetre que la ciutadania s’atansi a la dansa com a disciplina artística.

Els municipis que participen en aquesta edició del Fem Dansa són: Argentona, Cambrils, Celrà, La Garriga i Lloret.

Un espectacle irònic i alegre sobre la possibilitat de ser incoherent, arribar tard, estar fora de lloc i les seves conseqüències.

SINOPSI:

CONSEQÜÈNCIES, guanyadora del Premi Moritz FiraTàrrega’17 a la Millor Estrena d’Arts de Carrer, és un espectacle per a tots els públics que explora a través del moviment les relacions entre realitat i ficció en la nostra vida quotidiana i en el temps accelerat en què vivim.

Guanyadora del Premi Moritz FiraTàrrega 2017 a la Millor Estrena d’Arts de Carrer, Conseqüències és un espectacle per a tots els públics que explora, a través del moviment, les relacions entre realitat i ficció en la nostra vida quotidiana i en el temps accelerat en què vivim. Un treball irònic i alegre sobre la possibilitat d’estar desubicat, desfasat, d’anar un temps tard... i sobre les conseqüències que en resulten.