Agenda

Fem Dansa: 30 elefants sota un paraigua

El 11 de Decembre del 2022

Plaça Germinal Ros, 1 (Parc de Can Saragossa) , Lloret de Mar (Girona)

11h i 12.30h

7€

7 €

Fem Dansa és una iniciativa que va néixer el 2016, liderada per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Un projecte que porta 6 anys creant un circuit de municipis compromesos a programar dansa i activitats formatives relacionades. L’objectiu és crear un escenari a Catalunya amb oportunitats per a la recerca, la creació i la producció de dansa, així com la seva difusió, visibilitat i socialització i, de l’altra, permetre que la ciutadania s’atansi a la dansa com a disciplina artística.

Els municipis que participen en aquesta edició del Fem Dansa són: Argentona, Cambrils, Celrà, La Garriga i Lloret.

Un espectacle sense complexes per a nens i nadons sensibles on la dansa, la narració i la música vinculen adults i nadons en el món de les emocions.

SINOPSI:

Un vell mariner. Fa molts anys. Vaixell petit. Setmanes al mar. Descobrir, diuen que per primera vegada, una terra fora de qualsevol brújula. Ovalada, llargaruda i desdibuixada.

Un espectacle sense complexes per a nens i nadons sensibles. El moviment, la narració i la música vinculen adults i nadons en el món de les emocions.