Agenda

'Entorno a la visión I. Excesos miméticos, deseos de alteridad' amb Victoria Pérez-Royo, Ana Buitrago, Ona Bros, Adaline Anobile i Itxaso Corral

El 23 de Setembre del 2022

Eugeni Ors 12, Barcelona (Les Corts)

17h

Activitat gratuïta

La Caldera

https://www.lacaldera.info/ca/activitats/entorno-la-vision-i-excesos-mimeticos-deseos-de-alteridad

info@lacaldera.info

93 415 68 51

La proposta és entreteixir al llarg del Brutal diverses de les afinitats que hem anat detectant a les nostres trobades prèvies, constel·lacions en què es creuen algunes de les activitats, desitjos, cosetes de les artistes implicades, i que se situen en un camp proper a la imatge i la visió. El primer lliurament d'aquesta minisèrie serà el divendres 23 de setembre i hem volgut que giri al voltant de la mimesi i el desig d'habitar-hi altres corporalitats.

Us proposem una tarda per llançar-nos a una festa lenta de contagis on experimentar i pensar juntes sobre formes d'imaginació empàtica. Per això Victoria ens desplegarà algunes de les seves reflexions i observacions sobre diversos acostaments mimètics en les arts vives que s'entreteixiran amb algunes pràctiques sensoperceptives i ballants d'Itxaso, Ona, Adaline i Ana per submergir els nostres cossos en aquesta escolta atenta que permet la “màgia mimètica”.

Gratuït amb reserva prèvia (aforament limitat)

Durada aproximada de 4 hores

No cal experiència prèvia en dansa