Agenda

Entertainment

Del 17 al 18 de Decembre del 2021

Neopàtria 54, Barcelona

20h

15.50€

8 €

SAT! Teatre

https://www.sat-teatre.cat/programa/entertainment/

info@sat-teatre.cat

El treball de Manuel Rodríguez és una recerca constant entre la construcció dels codis de l’art i les actituds que els acompanyen. Entre els seus interessos, es troben temàtiques d’allò més diverses, en les que conviuen en constant confrontació figures com la del prestidigitador, l’il·lusionista, el místic però també la tecnologia i la ciència. Posicionant-se així, entre lloc fronterers, on tots ells coexisteixen al mateix temps.

Entertainment pretén, a través de l’acte performatiu, construir un espai de reflexió i establir una sèrie de relacions entre i conceptes aparentment oposades: la contemplació i l’entreteniment, demostrant que potser no hi ha tanta distància entre elles.

Descomptes: 8€ per a 2 entrades a taquilla pel mateix dia de l’espectacle i també en venda anticipada online (cal seleccionar la modalitat d’entrada “Carnet de professional APdC” i introducir el codi que se s’ha facilitat en comunicat intern). Els espectacles familiars, 8,50€ per a 2 entrades a taquilla. Les condicions genèriques poden veure’s modificades en aquells espectacles que s’emmarquen en festivals o cicles.