Agenda

Enclaves libres - Presentació de final del cicle de creació i composició EnConstrucció de l'Espai Evohé

El 01 de Maig del 2022

Carrer Armanyà, 11 , Tarragona

Passi a les 18.30h, 20.00 i assaig obert en horari matinal a les 12.30h - 1 DE MAIG

18.00€

18 €

Sala Trono de Tarragona

https://salatrono.koobin.cat/Enclaves-libres-es

info@espaievohe.com

646349497 / 977 222 014 (sala Trono)

Busquem terrenys fèrtils, ‘Enclaves libres’. Petits refugis en l'àmbit quotidià que es converteixin en un viver d'arrels que sigui capaç de fer créixer espais temporalment autònoms que ens permetin cercar noves maneres de relacionar-nos, aixoplugades sota un engranatge diferent del sistema que ens mou, però que no ens commou. Terrenys on la bellesa ÉS, ens habita i arriba a transformar la nostra realitat. Creiem que és en aquest transitar on esdevenen noves vies que ens poden ajudar a veure el món des d'un altre prisma. Un món on la composició de les parts, de cadascuna d'elles, és imprescindible per poder arribar a formar part d’un tot.

‘Enclaves libres’ neix del cicle de creació i composició EnConstrucció amb les alumnes d'Espai Evohé. Aquest cicle té com a objectiu principal treballar en l'artesania del moviment donant l'oportunitat de transformar un aprenentatge des del judici, a un aprenentatge basat en la curiositat; de la por a l'error, a la recerca amb errors; de silenciar la vulnerabilitat, a donar-li veu i presència i de transitar de l'individual al col·lectiu.

** LES ENTRADES ESTAN EXHAURIDES PELS PASSIS DE LA TARDA, PERÒ ES POT ACCEDIR A PREU REDUÏT AL PASSI D'ASSAIG OBERT DE LES 12.30H DEL MATEIX DIA 1 DE MAIG. (NO SÉ EL PREU EXACTE D'AQUEST PASSI)