Agenda

EL PETIT PRÍNCEP

Del 06 al 28 d'Abril del 2024

Avda. Sarrià 33, Barcelona

Dissabtes a les 12h // Diumenges a les 16h

10€

8 €

TEATRE AQUITÀNIA Barcelona

https://www.aquitaniateatre.com/ca/programacio/c/120-el-petit-princep.html

nuria@internationalbpm.com

627576736

Durant aquest mes d’abril, l’espectacle familiar EL PETIT PRINCEP de la Companyia NS dansa recorrerà Catalunya de nord a sud.

L’espectacle familiar “EL PETIT PRINCEP” de la Companyia NS dansa, dirigida per la coreògrafa i creadora mataronina Núria Serra, torna al centre de la cartellera del teatre familiar català amb un seguit de representacions que es realitzaran arreu del territori. Les funcions es faran tant al carrer i en teatres com en espais no convencionals de les ciutats de Girona, Barcelona, Vandellós, Ascó, Olost i Ripollet.

El públic barceloní podrà gaudir de l’obra al Teatre Aquitània i serà en 8 funcions amb horari de dissabtes a les 12h i diumenges a les 16h. Els entusiastes del teatre familiar de Ripollet, la veuran el proper 7 d’abril al Teatre Auditori del Mercat Vell a les 18h. Els escolars gironins podran veure l’espectacle el dia 23 d’Abril en dos funcions en un dels espais més emblemàtics del Museu de Girona, el Saló del Tro.
Els infants de la Catalunya central, podran gaudir el mateix dia de Sant Jordi d’una representació a la Plaça Major d’Olost en horari de tarda. I finalment al Tarragonès, tindrem funcions el dia 20 d’abril al Casal Municipal d’Ascó, a les 18h, i el 27 d’Abril al Teatre Auditori Infant Pere de Vandellòs, a les 18:30h.

La finalitat d’aquestes representacions d’abril és que tot el públic d’arreu del territori pugui apropar-se a la dansa i ningú es quedi sense veure la funció per tal que la dansa arribi a tothom.
Segons ha dit Núria Serra, artífex del projecte, ha volgut que aquest mes d’abril tot Catalunya s’ompli de prínceps i roses ja que es tracta d’un mes, on els llibres i les narracions omplen els carrers, no només per la diada de St Jordi sinó també amb la celebració del Dia Internacional del Llibre. A més a més, el 29 d’abril també és el Dia Internacional de la Dansa, per tant és una molt bona oportunitat per que les programacions apostin per propostes que fusionin dansa i literatura. Pensem que la millor forma per apropar un clàssic com aquest als més petits és fer-ho per mitjà de la música i el moviment. Seran doncs 15 funcions en total per gaudir de la cultura i la literatura des d’altres vessants i d’una forma diferent.

Paral.lelament la creadora Núria Serra està preparant també pel mes d’abril, una altre producció de dansa per l’òpera LA BOHEME, que s’estrenarà el proper dia 12 al Casino Aliança del Poblenou de la mà de la productora Novaria. Aquesta vegada, les coreografies pensades per l’obra de Puccini, seran una reminiscència del món del circ i dels artistes de carrer. Un homenatge a l’ambient del barri llatí de París de mitjans del S.XIX i a les escenes que recreen la vida bohèmia de l’època.

EL PETIT PRINCEP també compartirà cartell al teatre Aquitània amb un altre proposta dirigida per la mateixa creadora que es diu PIANO CLOWN CONCERTO.
Aquest espectacle del pianista i compositor barceloní Carlos Bianchini i protagonitzat conjuntament amb l’ actor Arnau Lobo, és una proposta també per gaudir junts en família de la música però amb clau d’humor.

+ info:

LINK promo de l’ESPECTACLE: https://youtu.be/o-mtPAvQSFo

DOSSIER PETIT PRINCEP: https://www.dropbox.com/scl/fi/rot3lgqwx857yllggu4lh/EL-PETIT-PR-NCEP_Cia-NS-danza_CAT_feb-24_compressed.pdf?rlkey=5w9zz751k7effgeg3r5k7dfis&dl=0

ENTREVISTES PETIT PRINCEP
https://youtu.be/YCDVboWPvto
https://youtu.be/yGD091257K8

WEB COMPANYIA I XARXES
https://www.nsdanza.com
Instagram: @ns_danza
Facebook: https://www.facebook.com/ciansdanza