Agenda

"EL LLAC DELS CIGNES" a càrrec de ROH BALLET

El 19 de Maig del 2022

Pg. de Gràcia, 13 (Cine Yelmo Comedia) y C.C. El Centro de La Villa, Carrer de Salvador Espriu, 61 (Cine Yelmo Icaria), Barcelona

20:15

15€

13

CINE YELMO COMEDIA y CINE YELMO ICARIA (Barcelona)

https://yelmocines.es/mas-que-cine/pelicula/el-lago-de-los-cisnes-ballet-live-roh-21-22?wp=1

Retransmissió en directe en pantalla gran.

Cine Yelmo projecta en directe una nova versió de "El llac dels cignes", l'obra mestra de Tchaikovsky a càrrec de The Royal Ballet. El 19 de maig a través +Que Cine, la finestra de continguts alternatius de Cine Yelmo.

"El llac dels cignes", un dels ballets més estimats i aclamats pel públic, torna a les sales de Cine Yelmo amb una nova i irresistible producció que desborda misteri i passió a càrrec de la prestigiosa companyia britànica The Royal Ballet. Serà el pròxim 19 de maig quan el popular i llegendari conte de fades desplegui tota la seva màgia en directe des de l'històric teatre londinenc Royal Opera House fins a la pantalla gran gràcies a +Que Cine, la finestra de continguts alternatius de Cine Yelmo.

La reinvenció d'aquesta imponent obra mestra, cànon del ballet clàssic del segle XIX, compta amb la sublim partitura de Tchaikovsky i els brillants dissenys de John Macfarlane, a més de la coreografia de Marius Petipa i Lev Ivanov de Liam Scarlett. Un testimoniatge de l'amor perdurable del mort coreògraf pel classicisme i la musicalitat innata que brillen a través de la producció.

El príncep Sigfrido es troba per casualitat amb un esbart de cignes mentre està de caça. Quan un dels cignes es converteix en una bella dona, Odette, queda embadalit i captivat. Però ella està sota un encanteri que la manté captiva, permetent-li recuperar la seva forma humana només a la nit.

Von Rothbart, àrbitre de la maledicció de Odette, enganya el Príncep perquè declari el seu amor a la idèntica Odile, a qui ha llançat un encanteri per a aparèixer com Odette, i trenqui així el seu vot d'amor a la reina dels cignes. Condemnada a continuar sent un cigne per sempre, Odette només té una manera de trencar l'encanteri del malvat bruixot.

En Cine Yelmo Comedia i Cine Yelmo Icaria.