Agenda

'El Gran Tornado' de Lara Brown

El 25 de Novembre del 2022

Eugeni Ors 12, Barcelona (Les Corts)

19h

Activitat gratuïta

La Caldera

https://lacaldera.info/ca/activitats/el-gran-tornado

info@lacaldera.info

93 415 68 51

Amb Rosa Romero, José Velasco, Adrián Vega, Jonás de Murias, Victor Colmenero i més

Tornen Els Tornados. Que mai se'n van anar perquè hi són tot el temps, passejant per les parets de La Caldera. Però aquest dia els deixem el seu espai i temps per fer-los públics.

S'han anomenat Tornados dins d'aquest BRUTAL el conjunt d'aquestes estratègies per superviure que passegen i es regiren al voltant de l'obra/de la peça/del projecte. Que de vegades semblen invisibles, que ens sostenen de manera constant, que ens fan perdre la noció de principi i fi. Aquestes estratègies que també s'anomenen pràctiques artístiques. Això que fem encara que no haguem de fer alguna cosa concreta.

El Gran Tornado ens convida a passejar per les estratègies d'algunes residents que han habitat La Caldera en algun moment i algunes convidades de fora també, que ens acompanyen durant aquesta jornada de tarda del dia 25. Ens enfilarem a una plataforma que ens mourà durant una estona on els llocs brollaran. A una síl·laba melismàtica ens enfilarem, on el temps s'obri i es descomposi i es recompongui i vibri les vegades que vulgui abans de passar a la síl·laba següent. S'il·luminarà amb llanternes allò gairebé ocult que s'ha quedat impregnant les parets dels estudis i dels passadissos. Escoltant les pedres que ho van absorbir tot. És qüestió de fe, això sempre ho hem sabut.