Agenda

El Dansat al carrer

El 16 d'Octubre del 2021

Plaça de Can Fabra, Barcelona

12h

Activitat gratuïta

Plaça de Can Fabra

https://www.sat-teatre.cat/programa/el-dansat-al-carrer/

info@sat-teatre.cat

En el marc del Festival Dansat, es presentaran tres peces breus de dansa contemporània:

All inclusive, Cia. Unaiuna (15’)

All inclusive parla sobre el turista anomenat guiri, aquell que vesteix sandàlies amb mitjons i que llueix un to de pell vermellós; aquell que pots trobar menjant una paella i prenent una sangria a les sis de la tarda. Però… què passa quan nosaltres sortim fora? Ens convertim en guiris? Tenen els guiris un terme per referir-se a nosaltres?

Fitxa artística:

Coreografia: Laura Lliteras i Marina Fullana / Interpretació: Naya Monzón i Lara Misó / Assistent de coreografia: Raquel Klein / Tècnic: Joan Coll / Música: Los Pekenikes (Tren Transoeceánico a Bucaramanga)

Wiwbak, Cia. Kiko López (15’)

Wiwbak és joc, és curiositat, és la llibertat que ens confronta amb la nostra realitat, el nostre món, el nostre dia a dia incessant i deshumanitzat. A través de la mirada de Wiwbak descobrirem el món per primera vegada. Aquest ésser fràgil, tendre i vulnerable ens acompanyarà en un viatge interior per cercar la bellesa d’allò humà.

Fitxa artística:

Direcció i dramatúrgia: Marta Hernández i Oriol Casals / Interpretació: Kiko López / Col·laboració especial: Zero en conducta

Entertainment, el capítulo II: Fractal, Cia. Manuel Rodríguez (10’)

Entertainment és un projecte conformat per tres capítols, tres representacions gràfiques arquetípiques: fractal, mandala i tòtem. En aquesta ocasió es representarà el capítol II. La peça completa es podrà veure a l’escenari del SAT! els dies 17 i 18 de desembre.

Fitxa artística

Direcció, coreografia i interpretació: Manuel Rodríguez