Agenda

Dia internacinal de la persona amb discapacitat - Els detectius de la realitat

El 03 de Decembre del 2021

plaza delante del MACBA, Barcelona

11:30

Activitat gratuïta

delante del MACBA

https://detectivdanza.wixsite.com/my-site

dominik.borucki@gmail.com

679929196

En el marc del Dia Internacional de la Persona amb Discapacitat, se celebra un acte performatiu. Es presenta entre altres intervencions "Els detectius de la realitat". "Els detectius de la realitat" són peces curtes de dansa contemporània de creació col·lectiva de persones amb coneixement del patiment mental, persones que han viscut en la primera experiència de trastorn mental, persones que han viscut experiències insòlites o escoltant veus, professionals del dubte.

El tema de les peces és l'exploració i les experiències frontereres del que anomenem realitat. És una mirada al que constitueix la realitat, incloses les experiències frontereres que sovint acompanyen persones amb experiències mentals inusuals o escoltar veus. Aquestes experiències se situen en una franja d'experiència humana que pot ser difícil d'incloure en la percepció de la realitat. Com a bons detectius ens endinsem en aquestes franges inusuals de l'ésser humà.

Un projecte que es va dur a terme amb la col·laboració de Ràdio Nikosia, Asociació ActivaMent, Asociació Daruma, Club Social El Far, Club Social Torrassa, Fundació Privada Lar, Viver de Bell-lloc, Teatre Auditori de Cardedeu, As d'Arts de Cardedeu i la Fundació 'la Caixa'. Art for Change.