Agenda

Descomunal Festa de dia

El 12 de Maig del 2024

Eugeni Ors 12, Barcelona

11h

5€

5 €

La Caldera

https://www.lacaldera.info/ca/activitats/descomunal-festa-de-dia

info@lacaldera.info

Tenim planasso de diumenge, una festa per gaudir amb qui vulguis i com vulguis. Amigues, famílies, desconegudes, conegudes, anem a trobar-nos i compartir un dia (des)comunal de balls, cançons, riures, bons menjars i coses belles.

11h - Diumenge Trencapistes #3 amb Roser López Espinosa + Dj João Lima

Una sessió fruitifestiva de dansa i música electrònica en família en totes les seves dimensions, de dues hores, amb una primera part de moviment guiat per una artista i una segona part amb DJ per moure'ns juntes i fer una bona sacsejada al diumenge.

13h - Concert amb Delickties + vermut

Com a protagonistes trobem una secció de vents que et condueix per les millors melodies sobre un coixí rítmic d’estil jamaicà. El repertori repassa la història del jazz i va de les bandes sonores de Broadway de Cole Porter a la bossanova d' Antonio Carlos Jobim. També interpretaran temes del seu nou àlbum, 5th Avenue, amb el que fan homenatge als seus referents musicals com Tommy McCook, The Skatalites, o New York Ska Jazz Ensemble.

- DINAR -

16h - Concert hipersensible touch•me•not amb Hara Alonso

Electrified by desire so that they touch not touching
Anne Carson, The bittersweet

touch-me-not sorgeix com una reflexió sobre la relació entre la pell i allò que l'envolta: una superfície, l'oceà, una flor seca. Experimentant el so com a matèria que impregna el cos com a pes i textura, la pell es converteix en un transductor. A través d'una experiència d'escolta profunda, Hara Alonso introdueix el públic en un collage d'enregistraments de camp, ASMR, piano i sintetitzadors nostálgics, oscil·lant entre una intimitat hipersensible i denses capes emocionals.

El públic ha de venir amb els auriculars i el telèfon mòbil amb lector de QR.