Agenda

DANSAT AL CARRER | Diverses companyies

El 28 d'Octubre del 2023

Plaça de Can Fabra, Barcelona

12h

Activitat gratuïta

Plaça de Can Fabra

https://www.sat-teatre.cat/programa/dansat-al-carrer-2

info@sat-teatre.cat

933457930

Dansa contemporània

DANSAT AL CARRER
Diverses companyies
28 d’octubre 2023
Horari: Ds. 12h
Durada: 35 min
Gratuït | Plaça de Can Fabra

La dansa surt al carrer! En el marc del Festival Dansat, dues de les companyies del projecte Aliansat 23-24 presentaran les seves peces breus de dansa contemporània a la plaça de Can Fabra.

Dansa ALIANSAT
THE SAD-MAD METHOD
Cia. Carla Sisteré
20 minuts
Dansa contemporània

The Sad-Mad Method desplega els llenguatges de la dansa i el teatre físic al ritme retro de cançons d’Ella Fitzgerald o d’Elvis Presley, però també de sonoritats contemporànies, com les del tema d’Alexander Espinoza que dona nom a l’espectacle. Amb un vestuari dissenyat per la Miona, es connecten música i estètica del passat i del present per ballar una situació molt actual.

La peça parla d’odi, aprenentatge i amor propi. De tocar fons i de reconstruir-se, per celebrar-se finalment sota un ruixat de confeti. Carla Sisteré i Anna Sagrera es lliuren a una coreografia enèrgica, física i vital, que dibuixa un espectre d’emocions que van de la derrota a l’èxtasi, del dolor a l’alegria més exultant. Tot plegat mentre criden, ploren, riuen… i mengen crispetes!

Fitxa artística
Direcció i text: Carla Sisteré / Interpretació: Anna Sagrera i Carla Sisteré / Disseny de vestuari: Miona / Música: Alexander Espinoza / Agraïments: Escorxador d’Elx, Centre Cívic Can Clariana, Sa Nau i Red Acieloabierto

Dansa ALIANSAT
SHOOT THE TARGET
Cia. Proyecto Larrua
15 minuts
Dansa contemporània

Shoot the target proposa un recorregut que va des dels diàlegs entretallats del propi cos, els conflictes interns, fins a la fluïdesa de l’acceptació personal. La peça parteix del moviment com a canalitzador d’emocions, capaç de generar diàleg, plantejar i resoldre conflictes, recapacitar, trobar-se.

Un viatge carregat d’experiències personals on els dos cossos tradueixen en moviment les seves vivències, les comparteixen i les transformen en petites postals paisatgístiques, imatges oníriques carregades de poesia, dirigides i disparades cap a una diana: el públic.

Fitxa artística
Coreografia: Jordi Vilaseca / Interpretació: Aritz López i Jordi Vilaseca / Música: Luis Miguel Cobo