Agenda

Dansa- LLibertat. Moviment vida i llibertat

El 29 d'Abril del 2023

Plaça Sant Jaume, Barcelona

17h

Activitat gratuïta

Plaça Sant Jaume

https://twitter.com/iranlibre2022?lang=ca

scuesta1@gmail.com

615973643

La dansa és l'art d'interpretar emocions i sentiments i a Iran les dones han convertit la dansa en una expressió de lluita per la llibertat contra el règim que ha prohibit la dansa i el ball de les dones en públic.

En els darrers mesos, a l'Iran les dones són abanderades d'una protesta popular sota el lema "Dona Vida Llibertat".
La cançó “BARAYE” (“Per”) resumeix els motius d'aquesta protesta popular i ha estat guanyadora del premi Grammy-2023 a la “millor cançó per al canvi social”.

El 29/04, Dia Internacional de la Dansa, reivindiquem a la Plaça Sant Jaume , 17h , la DANSA i la LLIBERTAT, ballant una coreografia de la cançó Baraye creada per la ballarina catalana Silvia Cuesta. I també es farà un homenatge a les noies d'Ekbatan (un barri de Tehran) que per ballar Calm Down van ser empresonades.

Link video Baraye: Dance Baraye- Barcelona 2023

Per participar al ball "Baraye" cal aprendre la coreografia, es recomana estar una hora abans (a les 16h) a la plaça per assajar la coreografia. Portar roba conjunt negre (faldilla o pantaló) i mocador de color, i mirar el vídeo tutorial (a la configuració podràs escollir l’idioma): Dance Baraye-Tutorial
Link Calm Down-Ekbatan: Dance-Ekbatan

Amb l'assistència donaràs suport a un ball que reivindica els Drets Humans i la DANSA com art que uneix les persones més enllà de les fronteres.

Instagram: @mujer_vida_libertad_spain
Twitter: @iranlibre2022