Agenda

crura

Del 11 al 14 de Maig del 2023

c./ Verdaguer i Callís 12, 08003, Barcelona, Barcelona

20:00

14€

10 €

crura és una peça de destil·lació somàtica que es desenvolupa en una exploració de moviment, veu i so. Temporalitat esponjosa que estova tot per sota de la llengua, el sota del sota des de i cap a un enrere primitiu [digestió – evacuació – deglució]. Trobant resistència en la lentitud i les humitats fosques, “cuerpa” més que humana en estat relacional de fluïdesa ben densa.

malén iturri desplega la seva curiositat entorn de pràctiques de sensibilització des d’un enfocament somàtic, recolzant-se en l’estudi del desenvolupament evolutiu i l’embriologia, i a través de preguntes i reflexions des dels pensaments feministes i cuir-queer.

La seva pràctica artística i pedagògica prem des de la cerca d’imaginaris col·lectius senso-perceptius uns altres, entorn de la vida com a estat relacional continu entre éssers més que humanes.

Investiga i acciona en els àmbits de l’estudi del moviment, de la veu i la creació escènica alhora que se submergeix en experimentacions sòniques i la composició de música electrònica amb el projecte Mímbere.