Agenda

Circula! Am I Bruce Lee + Pacto

El 12 de Novembre del 2021

Neopàtria 54, Barcelona

20h

15.5€

12 €

Circula! va néixer el 2015 com una necessitat per les mancances actuals de la polítiques culturals en matèria de dansa i pretén establir xarxes de col·laboració que permetin i fomentin l’exhibició dels treballs d’aquesta disciplina en altres ciutats. Una xarxa de cooperació i intercanvi artístic que trenqui les barreres geogràfiques i que ofereixi una projecció als nostres creadors perquè els seus espectacles tinguin més visibilitat i mobilitat en un context territorial més ampli.

Am I Bruce Lee, Junyi Sun

Proposta catalana seleccionada per l’APDCM

Durada: 20 min

“Sabies que Bruce Lee va ser campió de txa-txa-txa?”. Així descriu Junyi Sun el seu primer treball en solitari, que neix de la seva curiositat per aquest popular personatge dels anys setanta que, per molts, és considerat un mite. Junyi analitza els punts de connexió i els paral·lelismes que té amb l’artista, des del seu origen o recorregut professional fins als seus ideals o desitjos, per donar-los cos i vida a aquest espectacle tan personal, a mig camí entre la dansa i les arts marcials.
Pacto, Cia. Verónica Garzón & Begoña Quiñones

Proposta madrilenya seleccionada per l’APdC i el SAT!

Durada: 60 min

Pacto parla de la complexitat i ambigüitat de les relacions interpersonals entre individus en els contextos negociadors actuals. Parteix de la idea de pactar en el seu sentit més ampli: el fet de convenir, acordar, conciliar o resoldre algun assumpte de mutu acord. Existeixen pactes que generen un fals sentit de llibertat simplement a través de la seva comprensió, que no deixen de representar una mera expressió de profunds desequilibris de poder. En definitiva, podem comprendre i acceptar pactes, però això no implica una unificació completa de les seves regles.