Agenda

Cheetah Banks de Vanessa Kamp

Del 20 al 23 de d'octubre del 2022

Carrer Verdaguer i Callís, 12 08003, Barcelona

20:00

15€

10 €

Antic Teatre Espai de Creació

http://www.anticteatre.com/events/event/vanessa-kamp-cheetah-banks-2022-2023/

anticteatre@anticteatre.com

93 315 23 54

Guanyadora de la 2a convocatòria de les Sales de Proximitat de Barcelona.Serà Va estar en residència artística a l’Antic durant l’estiu.

Cheetah Banks és un personatge quimèric que oscil·la entre diferents estats d’edat, gènere, sexualitat i estats d’ànim. Ens ensenya el seu món a través dels llenguatges de la dansa improvisada, el gest, i el clown, amb les diferents maneres d’interactuar amb el públic, la musicalitat i la fisicalitat.

Nascuda a Florida als anys 80, Cheetah Banks ha vingut aquí per fer una visita, però es troba amb el carnet de conduir caducat i, per tant, no pot tornar a Florida. Cheetah explica com és viure en una terra estranya, ja sigui aquí o allà.

Amb imatges i escenes que van d’allò mes ridícul al més heavy, Cheetah comparteix el seu món tàctil i corporal, que es troba en lliscaments continus entre les fisicalitats de carn i os i les vores de la imaginació.

Vanessa Kamp és una artista nord-americana amb formació en esports i art tèxtil, fet que li aporta una predilecció pel tàctil i sensorial en els seus projectes, els quals, més recentment, són una fusió de dansa improvisada i clown.